Veloverstået Landdistriktskonference

Publiceret 11-10-2023

Minister for landdistrikter, Louise Schack Elholm, tog mandag den 9. oktober imod over 300 deltagere til årets Landdistriktskonference.

Udover ministerens tale bød dagen på tankevækkende og spændende oplæg fulgt af livlige debatter med et engageret publikum.

På Projektbørsen kunne deltagerne høre om perspektivrige projekter i landdistrikterne, der har opnået støtte fra enten LAG-ordningen eller Landdistriktspuljen.

Derudover bød lokale østjyske producenter og unge kokketalenter fra Aarhus Tech i samarbejde med FOOD Organisation of Denmark på smagsprøver lavet af årstidens bedste råvarer.

Endelig uddelte ministeren sammen med Finn Jorsal fra det Rådgivende Udvalg for Landdistriktspuljen Landdistriktsprisen 2023.

1. pladsen gik til Hellevad Udviklingsråd, der – udover blomster og diplom – blev hædret med 15.000 kr.

Dagen før Landdistriktskonferencen mødtes forpersoner og koordinatorer med Plan- og Landdistriktsstyrelsen til det årlige LAG-årsmøde.

Landdistriktskonferencen 2023 blev afholdt i ToRVEhallerne i Vejle, og dagens moderator var en veloplagt Christian Degn.

Plan- og Landdistriktsstyrelsen vil gerne TAKKE alle deltagere, oplægsholdere og projektbørsdeltagere for et par fantastiske dage!